Pensioenen

Iedereen wil natuurlijk onbezorgd van zijn oude dag genieten. Maar hoe ziet uw financiële situatie eruit wanneer u stopt met werken? En wat als u eerder wilt stoppen met werken? Daarnaast is het ook voor minder leuke situaties belangrijk om nu al na te denken over een financieel vangnet. Bijvoorbeeld als u overlijdt, arbeidsongeschikt of invalide raakt na een ongeluk.

Een goede opbouw van uw pensioen is dus van groot belang. Hierbij zijn drie partijen betrokken: de overheid, uw werkgever en uzelf. Samen worden ze de drie pijlers van het Nederlandse pensioengebouw genoemd. Bij de eerste pijler speelt Jan Henk van der Veen - Financiële Dienstverlening vanzelfsprekend geen rol. Bij de andere twee hebben wij tal van pensioenoplossingen die wij geheel op maat kunnen aanpassen aan uw eigen wensen of die van uw personeel.

De eerste pijler
De basis is het pensioen dat u van de overheid krijgt (AOW).

De tweede pijler
Gedurende uw werkzame leven bouwt u bij uw werkgever(s) een werknemerspensioen op. Dit is een aanvulling op wat u van de overheid krijgt.

De derde pijler
Bieden de eerste twee pijlers u onvoldoende om tegemoet te komen aan uw pensioenwensen, dan kunt u zelf voor iets extra’s zorgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een lijfrenteverzekering.

Graag informeren wij u over de risico's, maar vooral ook over de mogelijkheden die er op dit gebied voor u zijn. Jan Henk van der Veen - Financiële Dienstverlening heeft jarenlange ervaring in het bedenken en creëren van uitstekende financiële oplossingen waarbij elke kans, om voor ú financieel voordeel te behalen, optimaal wordt benut!